vereniging feestje silent disco

verhuur voor evenementen

Bij Silent Disco NOX huur je professionele silent disco materialen voor jouw evenement. De koptelefoons zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen, zoals voor een silent disco omgeving op een festival. Ook denken we graag mee met de planning van jouw evenement. Vraag vrijblijvend een offerte op via het contactformulier!

onze prijzen

€5,50

1-24 stuks

€5,-

25-49 stuks

€4,50

50-99 stuks

€4,25

Vanaf 100 stuks

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

silent disco nox koptelefoons zakelijk

Onze koptelefoons

Onze NOX-2 koptelefoons zijn zeer geschikt voor ieder soort evenement. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, hebben we onze koptelefoons geselecteerd op het beste geluid. Ook kun je met deze koptelefoons switchen tussen drie kanalen tegelijk. Op de oren zitten lampjes die van kleur veranderen en oplichten op de maat van de muziek.

Het licht op deze koptelefoons heeft de kleuren cyaan blauw, roze en lichtgeel. Wij zijn de enige in Nederland die op dit moment deze kleurencombinatie aanbiedt. 
Al onze materialen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. 

zenders

Onze zenders

Onze zenders hebben een ingebouwde accu. Doordat je geen stroomaansluiting nodig hebt in de buurt, is de zender zeer mobiel. De accu gaat maar liefst 10 uur mee zonder opladen. Ook komt de zender met een microfoontje, waardoor een silent disco sportsessie of lezing zo georganiseerd is. Deze zender heeft een handige bluetoothfunctie, waarmee je gemakkelijk een device koppelt. Het bereik van de zender is maximaal 300 tot 400 meter.

Ondersteuning bij evenementen

Gezien onze ervaring in evenementenorganisatie kunnen wij (een deel van) de organisatie van jouw evenement overnemen. Zo hebben wij silent disco feestjes georganiseerd voor kinderfeesten, studentenverenigingen, bruiloften, festivals, én online evenementen. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!

silent disco nox utrecht bruiloft