Veelgestelde vragen

Wat is het bereik van de zenders?

De zenders hebben een maximaal bereik van ongeveer 200 meter. Als hier veel muren en deuren tussen zitten, kan het iets minder zijn. 

Hoe zorg ik dat er muziek uit de koptelefoons komt?

Bij de koptelefoons ontvang je een zender. Deze zender kun je aansluiten op een device zoals je laptop, telefoon of tablet. Het geluid uit je device wordt dan verzonden naar de koptelefoons. Je kunt kiezen om een muzieklijst aan te zetten of een website als YouTube of SoundCloud te gebruiken. Daarnaast kun je een DJ inhuren. Je sluit dan de zender aan op het mengpaneel. 

Is een Silent Disco coronaproof?

Ja, een Silent Disco kan coronaproof worden georganiseerd.* Je kunt je Silent Disco feestje met jouw huishouden en het maximale aantal toegestane bezoekers vieren, je kunt er ook voor kiezen de muziek te streamen en met je vriendengroep, bedrijf of vereniging thuis individueel te luisteren. Wij desinfecteren alle materialen voordat we ze bij je afleveren.
*Silent Disco NOX verwijst altijd naar de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Hoe organiseer ik een online Silent Disco?

In deze tijd is een online Silent Disco de ideale manier om toch een feestje te kunnen vieren. Dit kun je doen door een livestream te op te zetten met een DJ of met eigen muziek. Wij denken graag met je mee en kunnen helpen met (een deel van) de organisatie van jouw evenement.

Kunnen jullie ook een DJ voor ons regelen?

Dat kunnen wij zeker! Silent Disco NOX heeft contact met DJ's die verschillende genres draaien. Denk bijvoorbeeld aan disco, urban of hitjes, maar ook als je op zoek bent naar techno of deephouse kun je bij ons terecht.