thuisfeestje silent disco

veelgestelde vragen

Bij de koptelefoons ontvang je een zender. Deze zender kun je aansluiten op een device, zoals je laptop, telefoon of tablet. Het geluid uit je device wordt dan verzonden naar de koptelefoons. Je kunt ervoor kiezen om een muzieklijst aan te zetten of een website als YouTube of Soundcloud te gebruiken. De zenders werken ook met het mengpaneel van een DJ.

Het aansluiten van de zenders en koptelefoons is heel gemakkelijk. Wij hebben een uitgebreide handleiding gemaakt waar precies instaat hoe het werkt. Mocht je er toch niet uitkomen, kun je ons altijd even bellen of een appje sturen!

We hebben twee soorten zenders. De zenders die bij de thuisfeestjes pakketten horen, hebben een maximaal bereik van 200 tot 300 meter. De zenders die we bij onze evenementen leveren hebben een bereik van 300 tot 400 meter. Als er veel deuren en muren zitten tussen de zenders en koptelefoons, kan het bereik iets kleiner zijn.

Ja, een silent disco kan coronaproof worden georganiseerd. Je kunt je silent disco feestje met jouw huishouden en het maximale aantal toegestane bezoekers vieren. Ook kun je ervoor kiezen de muziek te streamen en met jouw vriendengroep, bedrijf of vereniging thuis individueel te feesten. Al ons materiaal is grondig gedesinfecteerd als je het ontvangt.

Silent Disco NOX verwijst altijd naar de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM.

In deze tijd is een online silent disco de ideale manier om toch een feestje te kunnen vieren. Dit kun je doen door een livestream op te zetten met een DJ, of met eigen muziek. We denken graag met je mee en kunnen helpen met (een deel van) de organisatie van jouw online of live evenement!

Dat kunnen wij zeker! Silent Disco NOX heeft contact met DJ’s die verschillende genres draaien. Denk bijvoorbeeld aan disco, urban of hitjes, maar ook als je op zoek bent naar techno of deep house kun je bij ons terecht.

Onze koptelefoons voor thuisfeestjes hebben drie kanalen met de kleuren rood, blauw en groen, geschikt voor drie verschillende kanalen. Onze evenementen koptelefoons hebben de kleuren cyaan blauw, roze en lichtgeel. Wij zijn de enige in Nederland die op dit moment deze kleurencombinatie aanbiedt.

Bij ons is het geen probleem de koptelefoons een dagje langer te houden. Indien je de koptelefoons meerdere keren wilt gebruiken, kun je bij ons een oplader bijhuren!