Handleiding

Met deze handleiding en het door ons geleverde pakket heb je alles in huis om een feestje in je eigen woonkamer te bouwen. 
In jouw silent disco pakket zit het volgende:

  • Het bestelde aantal koptelefoons
  • 1, 2 of 3 zenders voor 1, 2 of 3 kanalen
  • Stroomadapters voor de zenders
  • Verloopkabels
silent disco thuisbezorging

Heb je leuke filmpjes of foto’s van jullie Silent Disco NOX-ervaring? Tag ons op insta of volg ons op facebook. Feest niet alleen en houd onze story in de gaten voor de posts van anderen! Om je feestje echt compleet te maken kun je ook gratis onze spotify afspeellijsten beluisteren.

Stap 1: zenders aansluiten

Zet het schuifje aan de achterkant van  de zender op CH1.

Sluit je device aan door een verloopkabel te pluggen in AUDIO INPUT op de zender, en aan de andere kant in je device. Het makkelijkst is om als device een laptop te gebruiken, maar je kunt ook voor een smartphone of tablet kiezen. Let op dat de zender een AUX-aansluiting hebben. Als je smartphone een lightning aansluiting heeft, heb je een lightning naar jack adapter stukje nodig. 

Plug de adapter in op de zender bij DC12V (onder AUDIO INPUT) en steek de adapter in een stopcontact. Er brandt nu een blauw lampje aan de voorkant van de zender. Je kunt de zender testen door iets af te spelen vanaf je device. Als het goed gaat, beginnen  meerdere lampjes aan de voorkant te branden.

Bij het aansluiten van de tweede zender op een tweede device herhaal je deze stappen, maar zet je het schuifje bij CH3 in plaats van bij CH1.

Als je ook een derde zender hebt, herhaal je deze stappen voor het aansluiten van een derde device, maar zet je het schuifje van de zender bij CH2.

Stap 2: devices aansluiten

Ga met device 1 naar Spotify, YouTube of een andere afspeellijst of livestream. Via ons account op Spotify heb je gratis toegang tot onze afspeellijsten. Hier kun je luisteren naar discohitjes, billenshake glijers, knallers uit de 90’s en 00’s en nog veel meer!

Doe bij meer dan 1 kanaal hetzelfde op device 2 en eventueel device 3.

Stap 3: koptelefoons aansluiten

De rechterzijde van de koptelefoons herken je door de bedieningsknoppen. Draag de koptelefoon ook met de rechterzijde rechts voor een optimale geluidsbeleving.

Houdt de TUNE/ON/OFF-knop drie seconden ingedrukt om de koptelefoon aan of uit te schakelen. Als de koptelefoon aan staat, brandt het rode lampje bij POWER.

Klik de volumeknop naar voor of naar achter om het volume aan te passen.

Om te switchen naar een ander kanaal klik je één keer op de TUNE/ON/OFF-knop. 

De accu van de koptelefoon gaat gemiddeld 6 tot 8 uur mee.

disclaimers en hulp

De koptelefoons zijn niet bestand tegen hoge druk, zware belasting of vocht. Indien er na afloop van de verhuurperiode schade wordt geconstateerd, worden er vervangingskosten in rekening gebracht. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Als er niet direct muziek klinkt uit de koptelefoons, klik dan eerst op de TUNE/ON/OFF-knop of probeer het volume hoger te zetten. Check ook even of het geluid van je device aanstaat.

Als de lichtjes niet branden op de oren van de koptelefoon, kun je deze aanzetten door recht op de volumeknop te drukken.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Bel ons of stuur ons een appje op 06-51592559!