silent disco kinderfeestje

silent disco kinderfeestjes

Bij Silent Disco NOX huur je gemakkelijk materialen voor een kinderfeestje. Wij bieden kant en klare sets aan inclusief koptelefoons, zenders, gemakkelijke huiskamer discoverlichting en kidsproof feestartikelen. In de regio Utrecht is bezorging gratis. Ook hebben wij twee gratis te beluisteren afspeellijsten klaarstaan op ons spotify-account: één voor kinderen onder de 10 jaar oud en één voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen gekozen muzieklijst af te spelen. Voor grote gelegenheden kan via ons een feestelijke discovloer of DJ worden gehuurd. Vul bij vragen ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

silent disco pakket

In het silent disco pakket voor kinderfeestjes zitten onze NOX-2 koptelefoons. De oren van deze bijzondere koptelefoons lichten op in de zeldzame kleuren blauw, roze en lichtgeel. Om muziek naar de koptelefoons te zenden, komt het pakket inclusief twee zenders voor twee muziekkanalen. Een derde zender is apart bij te huren. Met onze hoge kwaliteit draadloze discolamp tover je gemakkelijk iedere huiskamer om tot een échte danszaal. In het pakket zitten ook glow in the dark sticks om het feest compleet te maken!

silent disco nox utrecht 21 diner

Onze prijzen (pakket)

€6,00

1-24 stuks

€5,50

25-49 stuks

€5,00

50-99 stuks

€4,25

Vanaf 100 stuks

Al onze prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Silent disco nox utrecht kinderfeestje

organisatie & installatie

Bij Silent Disco NOX vinden we het belangrijk dat ieder feestje vrij van zorgen is. Daarom hebben we een handige handleiding gemaakt zodat de installatie thuis zo gepiept is. Ook beantwoorden we bij het bezorgen graag nog alle vragen over het materiaal.