silent disco nox utrecht 21 diner

silent disco thuisfeestje

Bij Silent Disco NOX huur je gemakkelijk silent disco materialen voor jouw eigen feest in huis, in de tuin, of op een andere locatie. Met onze uitgebreide handleiding is zelf installeren een eitje. We bezorgen de koptelefoons gratis bij je thuis, en halen ze ook weer op. En binnen Utrecht stad komen we de koptelefoons ook nog eens op de fiets brengen. Wel zo milieuvriendelijk! Om koptelefoons te huren vul je ons contactformulier in. Laat ons weten met hoeveel personen je wilt silent discoën en dan brengen wij alles bij jou op locatie. 

Onze prijzen

€5,50

1-24 stuks

€5,-

25-49 stuks

€4,50

50-99 stuks

€4,25

Vanaf 100 stuks

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

materiaal

Je betaalt bij ons een vaste prijs per persoon. Daar krijg je twee gratis zenders bij, waarmee je muziek kunt afspelen op twee kanalen tegelijk! Een derde zender huur je voor €8,- extra. We hanteren geen minimumafname, dus zelfs een silent disco avondje met z’n twee is bij ons een optie.

Wij hebben onze koptelefoons geselecteerd op de beste geluidskwaliteit. Met deze koptelefoons kun je switchen tussen drie kanalen tegelijk! Op de oren zitten lampjes die van kleur veranderen en oplichten op de maat van de muziek. Al onze materialen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. 

Silent Disco NOX koptelefoons huren
silent disco thuisbezorging

muziek

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van de muziek. Je kunt ervoor kiezen zelf muziek op te zetten, bijvoorbeeld via Spotify of YouTube, of een DJ in te huren op locatie of via een livestream. Het is ook een mogelijkheid bij ons een DJ, gehele livestream, of speciaal voor jouw evenement samengestelde muzieklijst af te nemen. Je kunt ook inspiratie opdoen op ons Spotify account. We denken graag mee over de organisatie van jouw (online) evenement!