Hoe werkt het?

Stuur ons een mailtje met de wensen voor jouw Silent Disco evenement. Dit kan aan huis zijn, maar bijvoorbeeld ook op je werk of bij een horecagelegenheid. Wij hanteren geen minimum afname, dus ook voor je verjaardag of een gezellig avondje samen kun je bij ons terecht. Geef aan met hoeveel personen je wilt Silent Discoën en dan brengen wij alle benodigde materialen bij jou op locatie!

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van muziek. Je kunt ervoor kiezen zelf muziek op te zetten, bijvoorbeeld via Spotify of Youtube, of een DJ in te huren op locatie of online. Het is ook een mogelijkheid bij ons een DJ of voor jouw evenement samengestelde muzieklijst af te nemen. Wij denken graag mee over de organisatie van jouw (online) evenement!

Wij leveren alleen gratis in de regio Utrecht. Neem contact met ons op voor een evenement daarbuiten.

Wat kost het?

We vragen €6,- per koptelefoon. Daarnaast krijg je per boeking twee zenders gratis. Hiermee kun je thuis muziek afspelen op twee kanalen tegelijk! Als je meer dan twee zenders nodig hebt, rekenen we per zender €8,- extra.

WAT HUUR JE?

Silent Disco huren verhuur

Wij hebben onze koptelefoons geselecteerd op de beste geluidskwaliteit. Met deze koptelefoons kun je maar liefst tussen drie kanalen tegelijk switchen! Op de oren zitten lampjes die van kleur veranderen en oplichten op de maat van de muziek.